Just4Fun

Just4Fun is een pop- en musicalkoor dat begin maart 2003 is opgericht. Oosterwolde is de thuishaven van het koor. De circa vijftig leden komen uit diverse dorpen van onze gemeente of zelfs daarbuiten. 

Het koor is behoorlijk veelzijdig. Zo worden er naast “oude” pop- en musicalsongs ook moderne songs naar voren gebracht. Uitdagingen gaat het koor niet uit de weg. Als het moet wordt er 5-stemmig gezongen. De ene keer gebeurt dat close harmony, de andere keer met alle registers open. Soms worden nummers a capella gebracht, verder wordt het koor ondersteund door een geluidsband.

De afgelopen 11 jaren heeft het koor zich sterk ontwikkeld en met succes diverse optredens in het noorden van het land achter de rug.
Zo zijn er zeer diverse optredens verzorgt: op markten, op festivals, maar ook (zelfgeorganiseerde) concerten met korpsen en andere koren. Er is zelfs in een sportschool een RPM les van muziek voorzien en samen met het koor 4everFun heeft Just4Fun al  drie keer deelgenomen aan de Friesian Proms in het WTC-Expo in Leeuwarden; een grootse show met Friese paarden en nationale en internationale artiesten. De koren vormden samen met een symphonieorkest de begeleiding bij de paardenacts en optredens van artiesten als Douwe Bob, O'g3ne en Xander de Buisonjé.

Kortom, Just4Fun is een veelzijdige gemengd koor met een even veelzijdig repertoire, dat zingen voor zowel het oog als het oor tot een plezier maakt. Niet alleen voor de koorleden zelf, maar zeker ook voor het publiek. En dat alles Just4Fun!

Koor boeken

Wilt u een van de koren boeken voor een optreden? Dat kan! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Boek nu