4everFun

4everFun is een pop- en musicalkoor voor enthousiaste mannen en vrouwen vanaf 50 jaar. De circa vijftig leden komen uit Oosterwolde en omgeving. Het koor is opgericht in mei 2012. Elke maandagavond repeteert en zingt het koor van 18.45 tot 20.00 uur in het Anker te Oosterwolde. Het repertoire bestaat uit liedjes uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot recente top 40 hits. Bij het zingen wordt gebruik gemaakt van een geluidsband. 

4everFun verzorgt regelmatig optredens, bijvoorbeeld bij evenementen, op markten en (koren)festivals, maar ook tijdens (zelfgeorganiseerde) concerten. Samen met het koor Just4Fun heeft 4everFun al drie keer deelgenomen aan de Friesian Proms in het WTC-Expo in Leeuwarden; een grootse show met Friese paarden en nationale en internationale artiesten. De koren vormden samen met een symphonieorkest de begeleiding bij de paardenacts en optredens van artiesten als Douwe Bob, O'g3ne en Xander de Buisonjé.

Kortom, 4everFun is een veelzijdige gemengd koor met een even veelzijdig repertoire, dat zingen tot een plezier maakt! 

Koor boeken

Wilt u een van de koren boeken voor een optreden? Dat kan! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Boek nu