Open repetitie 21 januari

Open repetitie 21 januari

maandag 21 januari om 18:45 Heeft al plaatsgevonden

4everFun (voor 50 plussers) van 18.45-19.45 uur /
Just4Fun (tot 50 jaar) van 20.00-22.00 uur
Locatie: Bovenzaal van hotel De Zon in Oosterwolde

Zingen in een popkoor suf?  Echt niet! Dat blijkt wel uit het feit dat wij vorige week voor de 3e keer meededen aan de Friesian Proms in het WTC in Leeuwarden; een muzikaal spektakel gecombineerd met (Friese) paardenacts, dat wordt georganiseerd voorafgaand aan de Friese hengstenkeuring. We zongen daar samen met een professioneel symfonieorkest en nationaal en internationaal bekende artiesten voor een publiek van zo’n negenduizend mensen. En gaaf dat het was!

Maar er is meer. Dit voorjaar organiseren we bijvoorbeeld weer een eigen concert. Ook doen we elk jaar mee aan korenfestivals, zoals afgelopen jaar het BALK-korenfestival Noord Nederland in theater de Lawei in Drachten en dit jaar een festival op Schiermonnikoog.  Zo zijn er in de loop van het jaar diverse optredens waar we naartoe werken.  Ons repertoire is breed. We zingen nummers van onder andere Kensington, Coldplay, Queen, Elton John, Sting, Fleetwood Mac, Gloria Gaynor, Ilse de Lange en BLØF. 

Iedere maandagavond repeteren we in de bovenzaal van hotel De Zon in Oosterwolde.
Het zijn gezellige avonden, waar we altijd vol energie weer vandaan komen.
Ben je geïnteresseerd? Loop dan eens binnen tijdens onze open repetitieavond op maandagavond 21 januari. Zangervaring is niet nodig. Enthousiasme des te meer! Iedereen is welkom; jong, oud, man, vrouw.
Vooral de mannenstemmen zouden we nog graag wat aanvullen. Dus ben je een vrouw: wees van harte welkom en probeer vooral een man of vriend mee te krijgen😉  

Hopelijk tot ziens  

    

Tags: