Koor Just4Fun

Just4Fun is een pop- en musicalkoor dat begin maart 2003 is opgericht.

Oosterwolde is de thuishaven van de koren. Just4Fun is inmiddels uitgebreid met het “seniorenkoor” 4everFun en “teenerkoor” Teens4Fun. De ruim 90 leden komen uit diverse dorpen van onze gemeente of zelfs daarbuiten.

De koren zijn behoorlijk veelzijdig.  Zo worden er naast “oude” pop- en musicalsongs ook moderne songs naar voren gebracht. Uitdagingen gaan de koren daarbij niet uit de weg. Als het moet wordt er 5-stemmig gezongen. De ene keer gebeurt dat close harmony, de andere keer met alle registers open. Daarbij worden de nummers soms a- capella gebracht of het koor wordt ondersteund door een geluidsband.

De afgelopen 11 jaren heeft het basis koor zich sterk ontwikkeld en heeft met succes diverse optredens in het noorden van het land achter de rug.

11212180_440653512772637_5011646770826411387_o

Ook bij deze optredens gaan ze geen uitdagingen uit de weg. Zo zijn er zeer diverse optredens verzorgt: op markten, bij feesten, maar ook (zelfgeorganiseerde) concerten met korpsen en andere koren. Er is zelfs in een sportschool een RPM les van muziek voorzien.

Just4Fun, 4everFun en Teens4Fun:  veelzijdige gemengde koren met een even veelzijdig repertoire, dat zingen, zowel voor het oog als het oor, tot een plezier wil maken. Niet alleen voor zichzelf maar zeker ook voor de bezoekers. En dat alles Just4Fun!

Koren boeken

Wilt u een van de koren boeken voor een optreden? Dat kan! Vul hier uw naam en emailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam

E-mailadres